Angst…

Ik ben er afgelopen maand achter gekomen dat het overlijden van mijn vader in januari mij meer doet dan dat ik initieel dacht. Lichamelijk én geestelijk lig ik aardig in de kreukels, en hoewel @essebes en mijn werkgever mij alle ondersteuning geven die ik nodig heb, is dit een strijd die ik zelf moet voeren.

Ik heb besloten om de gedachten en gebeurtenissen vanuit mijn eigen perspectief op te schrijven. Ze krijgen de hashtag #Pa.

Eén van de beste boeken ter wereld (dixit Diederik) is Duin. Uit Duin komt de volgende quote:

“I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain.”
Dit bericht is geplaatst in Daily stuff met de tags . Bookmark de permalink.