Aanloop naar een WOB?

Vorige week vond ik een interessante sticker in mijn woonwijk. Behalve dat ik niet mag parkeren, en geen alcohol mag drinken op straat, werd ik er op gewezen dat ikĀ getrackedĀ kan worden op mijn mobiel. Afgezien van de juridische status van tracken in het geheel, vroeg ik mij af of dit rechtsgeldig is:
Zevenkamp WiFi

Slecht leesbaar niet? We zoomen even in!WiFi Sticker CropHelaas vind ik op de tekst “U betreedt een WIFI-gebied en geeft hierbij toestemming dat u mogelijk wordt getracked.” geen hits in google.

Ik ben begonnen met Stad Rotterdam. Ik ga er niet vanuit, maar wellicht weten zij meer van de status van deze sticker. Daarna de winkeliers maar eens vragen.

Oftwel: “to keep you posted”!

Dit bericht is geplaatst in Daily stuff met de tags , , , . Bookmark de permalink.