Cultfilms en dierentuinen

En weer een weekend voorbij. Op één of andere manier een bijzondere: ik was redelijk emotioneel met alles.

Dit laatste vind ik dan nog steeds vreemd. In principe was het hele weekend 1 high. Het begon met een vrije dag op vrijdag (woensdag ben ik bezig geweest met een leuke firewall voor de zaak), gevolgd door eten en poolen bij mijn broer (waar Pader later aanschoof). Zaterdag was het even heftig met SCN (wat net – telefonisch – bijgelegd is).

De Ramirezi’s (vissen) hebben besloten om een nest te leggen op een blad in het aquarium. Goede wijn op, de film La Meglio Gioventu gekeken (blijkbaar was dat deel 1, deel 2 is nog zoekende). En vanochtend naar de dierentuin.

Het laatste wil ik toch wel als “High van het weekend” bestempelen. Rob Doolaard – natuurfotograaf en vast verbonden aan Blijdorp – hield een workshop insectenfotografie. Bijzonder interessant vanwege de macrobeelden en de mensen.

Zonder bijzonder veel woorden vuil te maken hieraan: FOTO’s! Reageren mag!

Rob Doolaard

Workshop foto - mensen

Huid van een wurgslang

Ei van een rups

Een net uitgekomen rups van een vlinder

Rupsen van vlinders

Pauwen die elkaar het hof maken

Olinka de IJsbeer

Zeekoraal of Anemonen

Dit bericht is geplaatst in Daily stuff met de tags , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Cultfilms en dierentuinen

 1. Gerard schreef:

  Hoi Diederik
  Insekten.
  Dat zijn wel kleine beestjes.
  Probeer ze uit te vergroten!

 2. DiedX schreef:

  Dat ging wat lastig zonder goede apparatuur 🙂

Reacties zijn gesloten.