OV-Chipkaart en automatisch opladen

En weer even een totaal niet boeiende rant op de OV-Chipkaart.

Waarom is het onmogelijk om het automatisch opladen van je OV-Chipkaart mogelijk te maken op een locatie van de RET zelf?
Ik krijg nu een kansloos formulier mee, wat ik in moet vullen, en tegelijkertijd met een kopie van een identiteitsbewijs op moet sturen.

Afgezien van dat ze al mijn gegevens al hebben (immers: ik heb een gepersonaliseerde), ben ik principieel tegen het opsturen van kopieën van identiteitskaarten. Ik weet niet of die opgeslagen worden, op welke manier, enzovoort.

Dit had zo mooi kunnen zijn, ik kan mijn ID laten zien bij de balie, waarbij ze kunnen zien dat er niet mee gekut is (in tegenstelling tot een kopie), ze kunnen bevestigen dat ik de eigenaar ben van OV-Chipkaart EN ID EN de rabobankkaart gelijk is aan het eerder genoemde, maar nee.

OV-Chipkaart, blijft een dikke vette #FAIL

Dit bericht is geplaatst in Daily stuff met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.