3wk – Donderdag 23 September 2010

Een korte update, geschreven vanaf mijn werk. Ik had niet gedacht dat vrijgezel zijn zo druk kon wezen. Christos is ingetrokken, en bezit de werkkamer. Hij is een prima huisgenoot.Wat minder nieuws is het darmfront: sinds twee weken is het weer serieus foute boel, en het verergerd alleen maar. Vannacht zelfs eruit gegaan, wat er voor zorgt dat je toch wat nachtrust mist.

Missen doe ik Essebes nog steeds niet, al hoop ik wel dat ze binnenkort eens belt: het SMS-niveau (wat al belachelijk laag is) ben ik wel zat: ik wil d’r stem nog wel eens horen.
Vanavond naar de Gamma, en daarna uitslapen. Morgen werken, zaterdag met Piet (mijn schoonvader) de keuken doen, en zaterdag op zondag overnachten bij Martijn in Zevenkamp, al zal dat (gezien mijn darmen en vermoeidheid) geen zuippartij worden.

En nu terug tot de orde van de dag 😉

Dit bericht is geplaatst in Daily stuff met de tags . Bookmark de permalink.