3wk – Zondag 19 September

En een tijdelijke tag om gebeurtenissen in 3 weken te omschrijven. Zoals bij sommigen bekend is Essebes voor 3 weken naar Marokko toe. Op vakantie, dus 3 weken is de kat van huis (en dus speelt het muisje op tafel ;)) Ik wil met deze tag een beetje bijhouden wat ik doe, en wat mij bezig houdt.Vrijdag op zaterdag ben ik bij de Webtech vergadering geweest van Saabclub Nederland. Op zich was dit niet bijzonder, behalve dat ik een voorstel heb gedaan wat wellicht revolutionair gaat zijn qua het vragen van feedback aan leden. Meer hierover (wellicht) later. Daarna hebben we tot diep in de nacht StarCraft ][ gespeeld, onder het genot van Dhr. Grafenwalder.

Voor vandaag staat er niet veel bijzonders op de planning, behalve dat er achterstallig onderhoud (lees: schoonmaak) gepleegd gaat worden. Ik ben begonnen met de was, de vaatwasser draait, en de vogelkooien moeten gedaan worden. Eerst ga ik met Paulina (couchsurfer uit Chili) naar de IKEA (don’t ask), maar niet voordat we kijken of Gamma Blijdrop nog steeds de workmate heeft die ze in de aanbieding hadden (zal wel niet).

Maar als eerste: koffie en eten!

Dit bericht is geplaatst in Daily stuff met de tags , , . Bookmark de permalink.