Kater

Zoals al eerder getwittert: kater 2 uit 2. Ik moet zeggen dat de kater reuze meeviel, al heb ik wel het idee dat ik niet meer goed tegen rokers kan in een cafe.

Toch wel: een kater. Niet van de drank (al hebben we vrijdag redelijk ingenomen), maar door het weer zien (en altijd weer verliezen) van vrienden. Couchsurfing dus!

Hoewel ik altijd wel iets te mauwen heb over Couchsurfing (en dan voornamelijk het gebrek aan openheid) is het weer ontmoeten van nieuwe mensen altijd leuk. Hoewel het een druk weekend was (mijn vader en een vriendin jarig), vonden we het leuk om Martine en Sam te ontmoeten uit Brugge (vooral Sam, aangezien we die nog niet echt eerder gesproken hadden). Harald uit Amsterdam en Antoine uit Lille. Een bont gezelschap, waarbij Harald nog aanwezig is, en wellicht mee-eet.

Even tijd voor mezelf dus. Ik wil zo week 3 van Project Work In Process, ons afstudeerproject wat ik doe met Tom van Lint, afmaken. Week 2 was een redelijk drama door het ontbreken van kennis, en wat logistieke fouten, en we hebben dus meer dan genoeg stof om de komende weken door te komen, maar daarvoor moeten wel eerst de presentaties afgemaakt worden.

En dan? Waarschijnlijk wil ik dan Coachend Leiderschap afronden. En met Essebes eens een wijntje drinken, al is het om die kater weg te krijgen…

Dit bericht is geplaatst in Daily stuff met de tags , , . Bookmark de permalink.