Mac na een eerste paar dagen

Na een paar dagen weer terug te zitten op een Macintosh, moet ik zeggen dat ik erg “blij er van wordt”. Alles werkt, behalve Parallels. Hiervoor moet ik nog een syncslag maken met mijn oude Vista-systeem.

De enige vraag blijft: gaat mijn oude Vista systeem naar Capelle a.d. IJssel (GrafiX?) of wordt hij verkocht? Tijd zal het leren

Dit bericht is geplaatst in Daily stuff met de tags . Bookmark de permalink.

2 Responses to Mac na een eerste paar dagen

  1. Nils Breunese schreef:

    Ik ben erg tevreden over VirtualBox voor virtuele machines. Voor games is dat nog niet echt een optie (OpenGL-ondersteuning is nu experimenteel, DirectX-ondersteuning nog in ontwikkeling), maar verder werkt het prima, kost het niks, is het open source én cross-platform.

  2. DiedX schreef:

    Tsja, niet dat ik een uitgebreide gamer ben, maar af en toe een spelletje is wel lekker. Zelf wil ik Parallels (of soortgelijk) voor “erbij” houden. Heel af en toe heb ik de Internet Explorer nodig, en als mijn oude werkstation eruit gaat, dan houdt het echt op met Windows hier.

Reacties zijn gesloten.