Tweedehands Mac?

Tsja, toch maar niet 🙂

Productfamilie: Macbook Pro-Harde Schijf Capaciteit: Het 200 GB Bewerker Type: Het intel Kernduo Besturingssysteem: De 10,5 Luipaarden OSX Bewerker Snelheid: De 2.600 MHz Scherm Afmeting: 17 duim Herinnering (de RAM) : De 4.000 MB Voorwaarde: Nieuw Verzegelde in Boks De Pro-trackpad Macbook aanneemt vele van de vernieuwende Multi-aanrakingsgebaren van de Appel iPhone, zodat u, veeg of kunt knijpen roteer door eenvoudig om uw vingers te bewegen. Nu komen op naar 512MB van toegewijde videoherinnering voor, verwerkend de NVIDIA Geforce 8600M GT in iedere Macbook Pro-aanbiedingen buitengewone grafiek macht voor creatieve en wetenschappelijke toepassingen. Vernieuwingen zoals de Magsafe machtaansluiting en een verlicht klavier met omgevende lichte
sensor zet de Macbook Pro in een klas op zichzelf.

Specificaties:

– De 2.6GHz Intel Kern 2 duo – Superdrive 8x (de DVD±R DL/DVD±RW/CD-RW) – het Set Accessoires – 4GB 667MHz
DDR2 SDRAM – 2x4gb – de 200GB Seriële ATA Rit @ 7200 toeren per minuut – Macbook Pro 17-duim Widescreen
Tentoonstelling Hi-Res Mat – het Backlit Klavier – Bluetooth 2,0 + EDR – LUIPAARD 10,5

Dit bericht is geplaatst in Daily stuff. Bookmark de permalink.