Tentamens

In een poging om alles op een rij te houden ben ik begonnen om een mindmap inzake TMap te maken. Mijn boete is betaald, ik heb namelijk het idee dat het overtuigen van de rechter van mijn gelijk mij meer geld gaat kosten dan die 50 euro. Dus maar betalen die handel.

Qua crohnsite.be zijn er ook zaken veranderd: ik ben gestopt met modereren. Ik was (en ben) het niet eens met de manier van modereren, en dan kan je beter 1 zaak doen: er mee ophouden. Helaas is daarmee ook een stuk goed gevoel wat ik er mee had ook verdwenen, en weet ik niet of ik uberhaupt nog zin in CS heb.

CS is een ander project waar ik mee bezig ben. Aangestoken door het enthouisiasme van Walter (Collega) ben ik systeembeheerder bij the Couchsurf Project geworden (http://www.couchsurfing.com). Het doel is heel simpel: leen je bank (of bed) aan een ander, en leer van elkaar. Zo krijg je zelf de mogelijkheid om bij een ander op de bank te gaan liggen. Erg leuk!

Maar goed. Eerst TMap. Deze moet van een 4 naar een 6. Het is nu even berekenend te werk gaan: elke voldoende telt!

Dit bericht is geplaatst in Daily stuff. Bookmark de permalink.