Freemind

Het is wel interessant om te zien hoe je met Freemind een presentatie in elkaar kan zetten. Als onderdeel voor “presenteren” konden we gebruik maken van een mindmap om onderdelen te ordenen.

Nu ben ik normaliter niet zo mindmapperig. Laat mijn zieke geest maar vooral zo blijven zoals het is. Mijn collega Daan gebruikt echter Freemind om mindmaps te maken. Ik heb het eens bekeken, en het is wel aardig 🙂

Vanuit het idee om het nieuwe webserverpark te presenteren waar ik nu mee bezig ben met mijn werkgever heb ik besloten om het serverpark lekker het serverpark te laten, en een presentatie te houden over virtualisatie. Virtualisatie gebruiken we bij CB zeer sporadisch, maar is wel in opkomst. Wat dat betreft is nieuw personeel leuk, vanwege de nieuwe dingen die ze meenemen.

Maar goed, virtualisatie heeft eigenlijk alles te maken met trainingen Windows 2003 Enterprise, welke we gebruiken op school met VMWare. De leraar (namen worden hier verder niet genoemd ;)) gaf echter geen extra uitleg over Virtualisatie, maar begon direct over VMWare. Vandaar dat we toch eens verdere tekst en uitleg gaan geven over Virtualisatie en het hoe-en-wat. Ik ben benieuwd!

Dit bericht is geplaatst in Daily stuff. Bookmark de permalink.