Schoonmaak

Na een betrekkelijk drukke periode met van alles en nog wat is het tijdstip aangebroken om eens een bezem te halen door alles. Mijn darmen doen redelijk hun best om “normaal” te functioneren. Wellicht dat mijn werkgever ondertussen ook wat rust gaat verschaffen. De laatste 5 maanden waren eigenlijk alleen maar drukte veroorzakend.

Wat is er zoal gebeurd:

 • Roger Waters zaterdag was geweldig. Hoewel er veel mensen zijn die Roger Waters / Pink Floyd iets teveel van het goede vinden, zijn er ook mensen die het wel konden waarderen.
 • Blok 3 is volledig in het water gevallen. Redenen zijn voornamelijk een langdurige griep, waarbij ik al blij was dat ik normaal kon werken. School is hierbij erin geschoten, en dat is te zien aan de cijfers: deze varieren van een 3 tot een 5. Eentje is nog heel discutabel, maar dat wordt reeds aangevochten bij de leraar.
 • De zaak loopt door. Hoewel er grote veranderingen bezig zijn, is een van de leuke zaken om bezig te zijn met loadbalancers. Dit zijn dure doosjes (lees 18.000 euro ++), waarmee we bezig zijn om een nieuw serverpark uit te rollen. 1 woord: GAAF. Leuk om 3 machines precies te zien doen wat je wilt: samenwerken om de websites zo live mogelijk te houden.
 • Al mijn belastingen zijn betaald. Een boete voor asociaal gedrag in de metro zit ik nog over na te denken of ik die ga betalen, of voor laat komen.
 • A.s. zaterdag ga ik naar Bianca, voor de modmeeting van de Crohnsite, welke we runnen.

En verder hard trekken aan blok 4 natuurlijk 🙂

Dit bericht is geplaatst in Daily stuff met de tags . Bookmark de permalink.

2 Responses to Schoonmaak

 1. Enrico schreef:

  Asociaal gedrag in de metro? 😐

  Wat heb je nou weer uitgespookt 😀

 2. Pingback: diederik.nl » Blog Archive » Privacy en recht

Reacties zijn gesloten.