Schrijven met Ella

Tsja. Hoe doe je zoiets? Er achter komen dat je na een bezoek aan de specialist ook maar je WordPress moet updaten?

Dat doe je dus zo 🙂

De specialist was over het algemeen erg goed. Nu voel ik me toch altijd prima bij Dr. Bode, iemand die gewoon zegt waar het op staat, en daarmee typisch no-nonsense is (hey, overeenkomst!). Helaas is niet alles koek-en-ei.

Het begon met het ophogen van mijn “primaire” medicijn (Imuran). Het bleek dat mijn lever dit niet goed trok (te hoge ALAT waarden), waardoor we genoodzaakt werden op terug te vallen op een lagere dosis. Terug van 150 mg naar 100 milligram dus.

Vandaag heb ik te horen gekregen dat we toch gaan testen op 125 mg. Ik hoop dat dit wel goed werkt, aangezien het anders een lastiger verhaal gaat worden: mocht mijn darm zich niet gaan gedragen met 100 mg (uitgaande dat 125 mg niet werkt), dan zou het wel eens andere medicatie kunnen gaan worden. Als eerste MTX (dan wordt het dus prikken, yay), en in die verlenging zelfs Humira (mocht de MTX niet werken). Reden hiervoor is dat als de ontstekingswaarden te hoog zijn ik weer een te grote kans op darmkanker heb. Waar je zin in hebt :-x.

Maar goed. Zo ver zijn we nog niet. Eerst eens een fondueset halen bij de mannetjes van de TPG-post. Daarna 25 mg tabletten Imuran (yay!), en dan de kapper. Nog huiswerk, dus voorlopig hebben we het druk genoeg 🙂 De server van http://www.crohnforum.be zal nog even moeten wachten om geupgrade te worden 🙂

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie met de tags . Bookmark de permalink.