Gaar

Tsja, nog steeds gaar eigenlijk. Vandaag het exit-gesprek gehad met Joan. Eigenlijk wel grappig om te zien hoe een formulier duidelijk maakt waarom je vertrekt bij een bedrijf. Op naar de volgende!

Qua migratie lijkt alles lekker gelopen te zijn: alles werkt, reilt en zeilt zoals het moet. Behalve n@tschool op school dan. Wat een dramatisch product is dat. In combinatie met de Microsoft Internet Explorer is het met 1 woord een DRAMA te noemen.

Wel ben ik er achter dat je met een Mac en VirtualPC gewoon IE kan draaien. Ondertussen loopt mijn download, en ik ben benieuwd wat voor moois dit gaat brengen.

De WBR heeft (uiteraard) nog steeds niet gereageerd op onze brandbrief. Niet dat ik anders verwacht had…. Binnenkort naar de gemeente dus! Overigens is de deur (na 4 weken wachten) wel gerepareerd. Zoals Eelco zou zeggen: De WBR krijgt een karma-punt erbij, en zit nu op -32.564.

Dit bericht is geplaatst in Daily stuff met de tags , . Bookmark de permalink.