Spanje, here we come

Enigszins verrast over de klantvriendelijkheid van Iberia.com (welke een heuze website hebben opgemaakt) hebben we ondertussen online de boarding-passes uitgedraaid. Morgen om 5:00 op zal een minder leuke klus worden, maar daar staat wel wat tegenover. Ik ben benieuwd hoe mijn darmen zich houden met de nieuwe lading Imuran.

Ik zal 2 weken niet aanwezig zijn bij Netnation / flexservers. De laatste tijd was ik toch al iets meer gespannen. Zaken lopen niet altijd zoals ik wil, en ook verschil van inzicht (of het volledig ontbreken, ook bij mij) geeft af en toe wrijving. Is niet erg, leer je alleen maar van.

Voorlopig ga ik mijn laatste biertje drinken, even ontspannen, en dan mijn tas definitief inpakken. Hopen dat ik niets vergeten ben… De servers worden bewaakt door 2 (oud)collega’s: Eelco Wesemann en Rejo Zenger. Thanks mannen!

Spanje, here we come!

Dit bericht is geplaatst in Daily stuff met de tags , . Bookmark de permalink.

1 Response to Spanje, here we come

  1. Pim schreef:

    Ha, allez votre corridor!

Reacties zijn gesloten.